Angol nyelvű doktori program várja a jelentkezőket

A Széchenyi István Egyetem Regionális- és Gazdaságtudományi Doktori Iskola várja a jelentkezőket a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvánnyal együttműködésben meghirdetett angol nyelvű Menedzsment Doktori Programjára.

Új, az országban egyedülálló angol nyelvű doktori specializáció indult el a győri Széchenyi István Egyetemen 2016-ban. A programot a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány támogatja, lehetőséget teremtve nemzetközileg elismert külföldi oktatók bevonására. Az alapítvánnyal való együttműködésnek köszönhetően a hallgatók havi nettó 300 000 forintos ösztöndíjban részesülhetnek. A képzés hétvégi rendszerben zajlik, így főállású munkavállalóként is elvégezhető.

A képzés mindkét szakiránya Magyarországon egyedülálló képzést nyújt. A Transzdiszciplináris specializáció különböző diszciplínák (közgazdaságtan, komplex rendszerek, kulturális antropológia) ismereteit oktatva a valódi problémamegoldásra készíti fel hallgatókat, míg a Menedzsment specializáción különös hangsúlyt kap a nagyvállalatoknál elengedhetetlen operációkutatás oktatása és az ellátási láncok vizsgálata. (Képünkön Vastag Gyula professzor, a SzEEDSM programigazgatója.)

A képzés részleteiről bővebb információt a transdisciplinary@padabudapest.hu e-mail címen illetve a program honlapján (www.szeeds.sze.hu) kaphatnak.

A képzés brosúrája itt tölthető le.