Pályázatok konferenciák támogatására

Inaktív pályázat - Konferencialátogatási program Bács-Kiskun megyei felsőoktatási intézmények számára

A Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány az Alapító Okiratban meghatározott célok mentén közgazdasági, pénzügyi, menedzsment, gazdaság fejlesztési témájú konferencialátogatási támogatási programot hirdet a 2015/2016-ös akadémiai évre. A pályázatra jelentkezhetnek Bács-Kiskun megyei felsőoktatási intézmények és ezekhez kapcsolódó tudományos szervezetek, intézmények. A pályázók párhuzamosan több pályázatot is benyújthatnak, rendezvényenként 250 ezer - 2 millió forint támogatásra.

PAGEO Műhely pályázat

A PAGEO Műhely célja geopolitikai, geostratégiai és geoökonómiai szakmai műhelyek kialakítása és támogatása a magyarországi felsőoktatási intézményekben és szakkolégiumokban. A műhelysorozatok helyi szinten ösztönzik az aktív tudáscserét, gondolkodást és párbeszédet a hallgatók, a doktoranduszok és a tanárok között, miközben egy országos rendezvénysorozat részeként összekötik a Kárpát-medence felsőoktatási think-tankjeit.enyújthatnak, rendezvényenként 250 ezer - 10 millió forint támogatásra. A pályázatok elbírálása során előnyt élveznek a nemzetközi konferenciák

Részletek letöltése