LISKA TIBOR SZAKKOLLÉGIUM

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Liska Tibor Szakkollégium szakembereinek szervezésében ökonometria, valamint vállalatértékelés témában összesen hat alkalommal tartottak szakmai műhelyt az ismereteiket elmélyíteni és bővíteni kívánó hallgatók számára.

Ökometria témában az előzetesen tervezett hat alkalom tömbösített, három alkalmas konstrukció formájában valósult meg, alkalmanként négy órás terjedelemben. Az első alkalom első harmada az előző féléves ismeretek felidézésével, ismétlésével telt, míg az utolsó alkalom utolsó harmada egy összefoglaló beszélgetéssé alakult. A vállalatértékelés témában indított műhely az egyetem Gazdaság-és Társadalomtudományi Karán oktatott vállalati pénzügyek tantárgy keretein belül megismert tananyag elmélyítését és kiegészítését szolgálta. Az alkalmak tematikája a pénzügyi modellezés, pénzügyi adatok elemzése és vállalatértékelés témacsoportok köré szerveződött.