Elindult a XXI. század startup generációja

2015. november 25-én rendezték meg a „Get in the Ring!” nemzetközi startup versenyt a budapesti Corvinus Egyetem aulájában. Közel 500 fős közönség előtt, egy stilizált bokszmérkőzésnek megfelelő szorítóban mérték össze az erejüket a legjobb startup-ok A nyertesnek járó övet a Practify „tréning támogató” startupja vitte el, míg a „Get in the Ring!” Nemzetközi startup verseny „ötlet” szekciójában kiütéssel nyert az online anatómia atlasz, az RF Anatomy.

A két szekcióban nyertes csapat képviselheti hazánkat a „Get in the Ring!” Közép-kelet-európai döntőjében. A verseny fődíjaként az Enterprise Hungary és a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány szponzorálásával kiírt „Europe Challenge” díjazottjai részt vehetnek egy európai startup szakmai körúton.

A „Get in the Ring!” nemzeti döntője stílusában, méretében és hangulatában is új fejezetet nyitott a hazai startup versenyek között. Az összecsapásokon a nézők soraiban befektetők, döntéshozók, vállalkozók és a jövő startup generációjának képviselői, az egyetemisták is helyet foglaltak. A versennyel a szervező Enterprise Hungary célja az volt, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítson a tehetséges innovatív vállalkozásoknak, valamint egy új, széleskörű találkozási platformot hozzon létre a hazai startup ökoszisztéma szereplőinek. A szervezők tervei szerint 2016-ban Debrecen és Budapest mellett, Miskolcon és Szegeden is lehetőséget teremtenek a vidék legjobb innovatív vállalkozásainak, hogy ringbe szálljanak.

Ezúton szeretnénk gratulálni minden résztvevőnek és jövőbeli terveikhez sok sikert kívánunk!

Honlap: http://getinthering.hu/
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=AhC8Y8Ke__0
Képek: https://www.facebook.com/media/