Szakmai sikerkönyvek magyar nyelven

A Pallas Athéné Könyvkiadó gondozásában ezentúl olyan közgazdasági, pénzügyi, menedzsment és geopolitikai témájú szakkönyvek jelennek meg magyar nyelven, amelyek szakterületükön hatalmas sikereket értek el és olvasók millióihoz jutottak már el szerte a világon. Az első, Boyé Lafayette De Mente, amerikai Ázsia-szakértő könyve A kínai észjárás – A hagyományos kínai gondolkodásmód és kortárs kultúrára gyakorolt hatásai címen jelenik meg. A könyvet a Kínai Újév első napján, február 16-án mutatja be a kiadó. 

A Pallas Athéné Könyvkiadó 2017 szeptemberében jött létre, célja, hogy olvasói széleskörű és alkalmazható közgazdaságtani/pénzügyi és menedzsment ismeretekre tegyenek szert, mindemellett a világban zajló, aktuális geopolitikai kérdésekre is választ kapjanak. A kiadó e célt szem előtt tartva, a három tudományterületen – közgazdaságtan/pénzügy, geopolitika, menedzsment - született legfrissebb nemzetközi bestseller könyvek magyar nyelven történő kiadását végzi. A Pallas Athéné Könyvkiadó folyamatosan megújuló könyvkínálattal és törzsvásárlói programmal várja az érdeklődőket webshopjában.

A kiadó gondozásában megjelenő könyvek közül az első kötet Boyé Lafayette De Mente, amerikai Ázsia-szakértő A kínai észjárás – A hagyományos kínai gondolkodásmód és kortárs kultúrára gyakorolt hatásai című könyve. A szerző bemutatja Kína azon tradicionális értékeit és viselkedési normáit, amelyek továbbra is fontos szerepet játszanak a kínaiak üzleti életében és társadalmi viszonyaiban, mindemellett ismertet olyan kulcsfontosságú területeket, amelyek a nyugati kultúráknak és a piacgazdaságnak köszönhetően átalakultak. A könyv vitatémákat, kérdéseket, valamint több tucat kulcskifejezést tartalmaz a kínai gondolkodás és viselkedésmód megértéséhez. A kulcsszavak segítségével bepillantást nyerhetünk a tradicionális kínai gondolkodásmód esszenciájába, amelyek a modern időkben is iránytűként szolgálnak és meghatározzák a kínaiak nemzeti karakterét.

A kiadó a következő hónapokban tervezi megjelentetni Geoff Mulgan, a kollektív intelligencia kutatásáról szóló könyvét, Barry Eichengreen globális devizákkal foglalkozó művét, Yukon Huang Kína gazdasági folyamatait ismertető írását, illetve Carsten Linz, Günter Müller-Stewens,‎ Alexander Zimmermann szerzők a radikális üzleti modellváltás témájával foglalkozó kötetét.

A kiadó megjelenő könyveiről folyamatosan hírt adunk a www.pallasathenekiado.hu oldalon, ahol a könyvek a webshopon keresztül megvásárolhatók. Mindemellett a kiadó Facebook oldalán is hasznos információkat találnak az érdeklődők (www.facebook.com/PallasAtheneKiado).

Az első könyv az alábbi oldalon rendelhető meg:
https://pallasathenekiado.hu/konyvesbolt/a-kinai-eszjaras/