Pallas Athéné Könyvkiadó

A Pallas Athéné Könyvkiadó alapvetően közgazdasági, pénzügyi, manager és geopolitikai szakkönyvek megjelentetését tervezi. A cél, hogy Magyarországon, magyar nyelven még több idegen nyelvű szakmai „best seller” váljon elérhetővé. Az első kiadvány 2018 év elején jelenik meg.

Több mint száz tankönyv, szakkönyv és folyóirat megjelenését támogatták megalakulásuk óta a Pallas Athéné Alapítványok, amelyek a tudományos élet és a könyvkiadás hatékony támogatása érdekében Pallas Athéné Könyvkiadó néven kiadót hoztak létre. 

Az alapítványoknak köszönhetően olyan kötetek jelenhettek meg, mint például George Friedman, a világhírű gazdaságstratéga A következő évtized, A következő 100 év és Gyulladáspontok című művei magyar fordításban. A Pallas Athéné Alapítványok támogatásával jelent meg például Cséfalvay Zoltán Magyarország OECD nagykövetének A Nagy korszakváltás című könyve, valamint számos gazdasági – pénzügy-számvitel, üzleti kapcsolatok, marketing -  és jogi témájú tananyag, tankönyv is.

A Pallas Athéné Könyvkiadó alapításnak célja, hogy az alapítványok könyvkiadáshoz kapcsolódó szakmai munkája hatékonyan folytatódhasson, valamint, hogy ennek köszönhetően minél több a tudományos munka iránt elkötelezett szakember könyve, kiadványa jelenhessen meg.

Tudományterületek: 

Közgazdaságtan és pénzügy

Geopolitika 

Menedzsment és önfejlesztés

 

Elérhetőségek: 

Email: info@pallasathenekiado.hu