Lezárult – Új pályázati kiírások a PADE Alapítványnál

A Pallas Athéné Domus Educationis Alapítvány több támogatási-fejlesztési programot hirdetett a 2018-as évre.

Magyarországi és Kárpát-Medencei Szakmai Konferenciatámogatási Program:

A programra jelentkezhetnek a magyarországi és a határon túli, Kárpát-medencei jogi személyiséggel rendelkező szervezetek, amelyek közgazdasági, pénzügyi, kiemelten bankszakmai és oktatás innováció témájú szakmai konferenciákat, fórumokat kutatói hálózatokat kívánnak szervezni, lehetőleg nemzetközileg is elismert előadók bevonásával. A megrendezésre kerülő konferencia időpontja lehet a következő évben, de a pályázatot 2018-ban kell benyújtani az Alapítványhoz.

A nyilvános pályázat részletei elérhetők ezen az oldalon.

 

Hazai és Kárpát-Medencei Oktatás Innovációs Témájú Tananyagfejlesztési Program:

Alapszakos, mesterszakos és PhD szintű, közgazdasági, pénzügyi és gazdasági, bankszakmai, illetve az ezekhez kapcsolódó módszertani témájú tananyagfejlesztésre.

A programra hazai és Kárpát-medencei jogi személyiséggel rendelkező felsőoktatási intézmények jelentkezhetnek, amelyek közgazdasági, pénzügyi, kiemelten bankszakmai és oktatás innováció témájú tananyagfejlesztési programot kívánnak kidolgozni. A pályázat irányulhat oktatási applikációk fejlesztésére, tananyagok digitalizálására és elérhetőségének biztosítására, új oktatásfejlesztési és innovatív témájú kurzusok bevezetésére. A pályázatok elbírálása során előnyt élveznek azon pályázatok, amelyek eredményeként a hallgatók számára ingyenesen elérhető tartalom jön létre.

A nyilvános pályázatok részletei elérhetők ezen az oldalon.

 

Pályázati Felhívás Magyarországi Felsőoktatási Verseny, Kurzus, Szakmai Fórum Megvalósítására Szakkollégiumok számára:

Közgazdasági, pénzügyi, valamint bankszakmai témájú szakkollégiumi program a 2018-as évre. Jelentkezhetnek a magyarországi felsőoktatási intézmények által fenntartott és működtetett szakkollégiumok, amelyek közgazdasági, pénzügyi, bankszakmai témájú vagy oktatás innovációs témájú versenyeket, kurzusokat, szakmai fórumokat kívánnak megvalósítani. Az elbírálás során előnyt élveznek azon kurzusok és rendezvények, amelyek nyilvánosak, illetve nyilvánosan elérhető prezentációk vagy kiadványok is készülnek az elhangzott előadásokból.

A nyilvános pályázat részletei elérhetők ezen az oldalon.