Még lehet jelentkezni a Kárpát-medencei geopolitikai konferenciára

A Pallas Athéné Innovációs és Geopolitikai Alapítvány (PAIGEO) támogatásával 2019. június 27-29. között Komáromban, a Selye János Egyetemen idén első alkalommal rendezik meg a Kárpát-medencei geopolitikai konferenciát.

A Kárpát-medencei geopolitikai konferencia helyszínt biztosít azon hallgatók számára, akik a geopolitika, geoközgazdaságtan, a nemzetközi intézmények és a köztük lévő együttműködések, a virtuális tér és a digitális technológiák hatásainak, a demográfia és migráció, a versenyképesség és az innováció tárgyköreiben, illetőleg az e területeken zajló tudományos munkák aktív résztvevői.

A rendezvény keretein belül a hallgatók számára előadási és publikálási lehetőséget biztosít a Selye János Egyetem. A részvétel előadás tartása és tanulmány beküldése esetén térítésmentes.

Jelentkezési határidő: 2019. június 8.

A Kárpát-medencei geopolitikai konferenciáról további információkat talál ezen az oldalon. Míg a rendezvényre regisztrálni itt lehet.