Az innováció jelentőségéről, a gazdaságban betöltött szerepéről rendeztek konferenciát

A jövő gazdasága a digitális világban: Innovatív megoldások a vállalati versenyképesség fokozásáért címmel rendezett konferenciát a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK). A rendezvényt a Pallas Athéné Innovációs és Geopolitikai Alapítvány (PAIGEO) támogatta.

Elsősorban az innováció jelentőségéről, a gazdaságban betöltött szerepéről kaptak naprakész információkat azok a cégvezetők, valamint a hazai egyetemek képviselői, akik részt vettek májusban az MKIK konferenciáján a Belügyminisztérium épületének Márványaulájában. A rendezvény célja volt továbbá, hogy erősítse a vállalkozások tudatosságát, és elinduljon egy minél szélesebb körű szemléletformálás az innovációs képesség- és készségfejlesztésében.

A PAIGEO Alapítvány támogatása révén elkészült videóanyag lehetőséget teremtett arra is, hogy ne csak a konferencián résztvevő cégekhez illetve tudományos szakemberekhez, hanem széles körben, több ezer vállalkozásokhoz jussanak el a rendezvényen elhangzott fontos információk. A videót megtekintheti ITT.