"PÉNZ ÉRTÉKE 2" konferenciasorozat a PADS Alapítvány támogatásával

Az Érted és Veled Alapítvány a PADS Alapítvány támogatásával 2018. szeptember 25-én Veszprémben, szeptember 26-án Győrben, valamint szeptember 27-én Tatabányán rendezte meg a „Pénz értéke 2” elnevezésű konferenciasorozatot.

A program 2017-ben jött létre a PADS Alapítvány jogelődje, a PADA Alapítvány támogatásával és azóta is eredményesen működik.

A „Pénz értéke 2” konferenciát elsősorban a 45 év felettieknek, valamint kifejezetten a nyugdíjas korosztálynak szervezték.

A konferenciasorozat három nagy egységből állt össze: az első a bankszámla és a készpénz használat előnyeit, hátrányait mutatta be, valamint a biztonságos bank- és kártyahasználathoz adott tanácsokat. A második téma a hitelekhez, kölcsönökhöz kapcsolódott, míg a harmadik a megtakarításokat, befektetéseket ismertette.

A konferenciasorozat célja az volt, hogy hiteles információkat nyújtson annak érdekében, hogy a célcsoport, azaz a nyugdíjas korosztály elsajátítsa a korszerűbb pénzkezelést, védettebbé váljon a befektetések során. A konferencián elhangzottakból egy kiadvány is készült, amely a konferencia előadások tematikája mentén született.

http://ertedesveled.hu/2018/10/