Elindult a Fudan és a Corvinus közös MBA-képzése

A Magyar Nemzeti Bank és a Pallas Athéné Alapítványok támogatásával elindult Kína és Kelet-Közép-Európa első közös, kettős diplomát adó képzése, a Fudan-Corvinus Double Degree MBA Program.

Tizennyolc fővel elindult a kínai Fudan Egyetem és a Budapesti Corvinus Egyetem közös MBA-képzésének első évfolyama. A program célcsoportja az állami szervezetek, vállalatok, valamint a pénzügyi szféra azon munkavállalói, akik kiemelten érdeklődnek Kína, Ázsia sajátos kultúrája, gazdasága és innovatív oktatási módszerei iránt, illetve a munkájuk során ezen ismereteket szeretnék hasznosítani.

A program egyedülálló lehetőség a vezetőképzés terén is. A résztvevők betekintést nyerhetnek az üzleti menedzsment aktuális trendjeibe, valamint aktuális nemzetközi módszertani tudást szerezhetnek intenzív tanórai viták, regionális és nemzetközi esetek elemzése, szimulációs feladatok és üzleti projektek révén.

A Fudan-Corvinus Double Degree MBA Program hallgatói a képzés elvégzésével a Fudan Egyetem Master of Finance (MSc) és a BCE Master of Business Administration (MSc MBA) diplomáját kapják meg. A Magyarországon és a kelet-közép-európai régióban is hiánypótló programot – céljaikkal összhangban – a Pallas Athéné Alapítványok is kiemelten támogatják, amelynek keretében hallgatói ösztöndíj támogatást és exkluzív oktatási helyszínt biztosítanak.

A Fudan-Corvinus Double Degree MBA program rendkívül népszerűségét mutatja, hogy már a 2019 őszén induló második évfolyamba is lehet jelentkezni.