XI. Soproni Pénzügyi Napok

2017. szeptember 21-22-én már tizenegyedik alkalommal került megrendezésre a Soproni Pénzügyi Napok, amelyből az utóbbi három esemény a PADA Alapítvány támogatásával valósult meg.

A 2017-es évben a konferencia fő témaköre az „Információs aszimmetria” volt, melyet a két napon először a pénzügyi és számviteli szakmai témakörökhöz, majd a tanácsadáshoz kapcsoltan vizsgáltak, vitattak meg a résztvevők.

A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara az elmúlt években a térség - pénzügyi, adózási és számviteli területen- meghatározó helyszínévé vált. Tevékenységük fókuszában a gazdasági szakemberek, vállalkozások informálása áll az aktuális gazdasági kérdésekről és folyamatokról. Természetesen továbbra is kiemelt feladatuknak tekintik, hogy ezután is segítsék a gazdasági szakembereket, vállalkozásokat a folyamatos útkeresésben, a jövőre való – ebben a szakmában állandó – felkészülésben. A mostani konferencián teret és lehetőséget nyújtottak főiskolai és egyetemi, illetve más tudományos és szakmai szervezetektől érkező oktatók, kutatók és Phd hallgatók részére is, akik külön szekcióban számolhattak be a kutatási eredményeikről.

A konferencia sikerét az évről évre növekvő számú, az ország egész területéről érkező résztvevők igazolják, akik közül többen is visszatérő vendégei az eseménynek.