Elindult a PADA Vezető kutató programja

Pályázati programot hirdetett a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány a közgazdasági, pénzügyi, valamint jogi területen dolgozó legalább Phd/kandidátusi fokozattal rendelkező senior kutatók továbbképzésének és szakmai kutatásainak támogatására.

Az 1+1 éves időtartamú programra jelentkezhetnek közgazdasági, pénzügyi, jogi végzettséggel rendelkező PhD/kandidátusi (CSc) fokozattal és elismert kutatási eredményekkel rendelkező oktatók, kutatók, akik Magyarország területén, továbbá határon túli magyar oktatási nyelvű felsőoktatási intézményben vagy kutatóintézetben legalább heti 20 órás munkaidőben közgazdaságtudományi, pénzügyi vagy gazdasági, közpénzügyi, pénzügyi jogi területen oktatnak és kutatnak.

A „PADA Vezető Kutató” címet elnyerő pályázók számára a PADA Alapítvány havi nettó 360.000 Ft támogatást nyújt, valamint pénzügyi keretet biztosít például külföldi konferencia részvétellel kapcsolatos költségek, publikációs díjak kifizetésére, továbbá adatbázisok, licence, szakirodalom vásárlására is.

A pályázás további feltételeiről az alapítvány holnapján olvasható részletes információ: