Új pályázati kiírás a Pallas Athéné Domus Animae Alapítványnál

Nemzetközi konferencialátogatási programot hirdetett a 2016-os évre a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány, a támogatás segítségével a pályázók rangos külföldi szakmai fórumokon és konferenciákon vehetnek részt.

A Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány számos pályázati lehetőséggel támogatja a közgazdasági, pénzügyi és interdiszciplináris szakemberképzést, valamint a kutatási és oktatásfejlesztési programokat.

A most megjelent nemzetközi konferencialátogatási programra közgazdasági, pénzügyi, jogi illetve az ezekhez kapcsolódó interdiszciplináris tudomány területeken tanuló egyetemi, főiskolai hallgatók, doktoranduszok és végzett doktorok jelentkezését várja az alapítvány. A jelentkezők rendezvényenként maximum 2 millió forint támogatásra, továbbá szemeszterenként egy konferencialátogatásra pályázhatnak.

A Pallas Athéné Alapítványok elkötelezettek az oktatás, a kultúra és a tudomány támogatásában.  Az alapítványok honlapjain jelenleg 36 aktív pályázati kiírás várja mindazon hallgatókat, kutatókat, doktoranduszokat és a tudományos munka iránt érdeklődő jelentkezőket, akik szeretnék tudásukat fejleszteni.

A pályázati kiírás az alapítvány honlapján érhető el: